Дрехи на едро

Дрехи на едро  Съдържа 542 продукта.

Подкатегории

 • дамски дрехи

  Новите тенденции съчетават практичност и комфорт. Модни дефилета за сезон 2018, разкриха интересни модели с дамски дрехи, интересни модели с красива и оригинална мозайка украса в комбинация от плат текстури, както и бродерия.

  Що се отнася цветови решения, мисли на дизайнера не се ограничават до нищо, а по отношение на обхвата на дамско облекло, има и отпечатъци от растения, цветя и много други причини.

  Невероятно популярен и модерен е бродерия на дамско облекло, включително бизнес ризи, блузи, поли и панталони. Този стил не губи съответната геометрия на дрехите и не дава хаотична комбинация на моделите на облеклото. Fashion 2018 предлага дамско облекло, като гащеризони, ризи, панталони, сарафини, поли и рокли с деним. Цветовете не са ограничени, а на върха на популярността има сватби от тъмно синьо, сиво, светло синьо и черно.

 • Якета на едро
 • Деца

  През 2018 г. дизайнерите са подготвили много видове красиви детски дрехи, които хармонично съчетават комфорт и красота както за момичетата, така и за момчетата. Така че всяка майка ще се изкуши да купи детски дрехи, модерни за нейните джуджета. Също така, родителите определено ще искате новостите в 2018, които дават възможност да се създаде стилен екипировки за цялото семейство, което показва, хора близки връзки между своите членове.

  Модните тенденции за детското облекло Елементите включват якета, рокли, панталони и пуловери в стилове за възрастни. Дизайнерите са създали детски дрехи, които точно копия тенденции за възрастни и следователно, на мода Подиуми за деца, доминиращите шамфъстъците са фъстъци, синьо и розово, нюанси на червено, синьо и изумрудено зелено, метален блясък, и кожени и кадифени елементи. В направление семейство, момчетата могат да се обличат в панталони, ризи, сака и якета, които копират любим стил на бащата.

 • Мъжки дрехи

  Първото впечатление на жената, когато се среща с мъж, е външният вид, който се вижда от мъжкия стил на облекло. Модерни през 2018 г. набор от дрехи за мъже разкрива физически или органични кожени якета в кафяви нюанси, с акцент върху цвета на канела и кафе на зърна, от които зависи силно и реален образ на човека.

  Индиго синият цвят на мъжката костюма винаги е бил универсален и подходящ както за млади, така и за възрастни хора. В допълнение, стилът на дрехите в тези нюанси изглежда много добре. Швеция цвят е комбинация от топли нюанси: горчица, графит и бяло.

  Този цвят, който не е нито кафяв, нито жълто, през 2018 г. е предназначен за ризи, якета, жилетки и пуловери са на топло, чист и свеж цвят. Особено подходящ за дрехи, които се носят ежедневно.

 • аксесоари
за страница
Показване на 1 - 72 от 542 артикула
Показване на 1 - 72 от 542 артикула
Дрехи на едро

We are a major and honest online shop which means that all the products presented in our varied offers are of high quality and are sold at very affordable prices.

Buying clothes online has never been so easy. We focus on the latest styles, both in trade clothes and accessories, we offer a wide range of elegant products to offer the maximum choices to our critical customers. We sell the best things when it comes to apparel, not just at the minimum prices but also with lots of taste in fashion and we send the products directly to our favorite customers.