сандали

сандали  Съдържа 2 продукта.

Показване на 1 - 2 от 2 артикула
Показване на 1 - 2 от 2 артикула
сандали

Дамските сандали са нарязани обувки, поставени на плоска подметка с ремъци. Сандали са дошли при нас от древността и са се разпространили доста по целия свят. Категорията на дамските сандали придоби популярност благодарение на добре познатите модни къщи, дизайнерите, измислящи модели, вдъхновени от стари форми. Тенденцията на пролет-лято 2018 пролетните сандали е римски стил с много преплетени колани. Няма и ограничения за цвета. Революцията на цветовете за женските сандали ще удовлетвори всяка жена тази година. Повечето модели са в старинен стил, характеризиращи се с наличието на колани, плитки и комбинации от тях.

Цветната палитра е грандиозна. Цветовият обхват варира от спокойни до монохромни цветове, за да блестяткатегория сандали придоби популярност благодарение на добре познатите модни къщи, дизайнерите, измислящи модели, вдъхновени от стари форми. Тенденцията на пролет-лято 2018 пролетните сандали е римски стил с много преплетени колани. Няма и ограничения за цвета. Революцията на цветовете за женските сандали ще удовлетвори всяка жена тази година. Повечето модели са в старинен стил, характеризиращи се с наличието на колани, плитки и комбинации от тях.

Цветната палитра е грандиозна. Цветовият обхват варира от спокойни, монохромни до ярки, смесени и цветни нюанси. Традиционно, сандалите са изработени с тънка плоска подметка. Има и модели на дамски сандали с токчета и квадратна токчета. Моделите са изработени от естествени материали като кожа, nubuck, текстил и др.