Bumstock Ви предлага уникална онлайн услуга!

Тъй като ние сме магазин онлайн и се стремим нашите клиенти да бъдат доволни и удоволетворени от покупките си и от нас, ние предлагаме телефонна услуга, лична консултация, която се възползва и индивидуален консултант от нашия магазин.

Свързвайки се с  вашия личен консултант, вие може да направите поръчка,и той ще бъде отговорен за всяка поръчка,  и ще поддържа оптимално ниво на сътрудничество от:

- помага при избора на желаните продукти за вашия магазин

- информация (свързана с горния сайт) за всеки продукт от които се интересувате

- осигури най-добрите предложения за пазаруване

- цената на стоките, информация, новини и отстъпки може да всидите в сайта.

- изпълнение и предаване на нареждания при благоприятни условия

Използвайки опитните ни консултанти ,Вие лесно може да пазарувате от нас!

Консултантската услуга е на разположение от понеделник до петък час 9:30-17:30 ч и събота 9:30-14:30

Обадете се на номера , посочен в сайта и ще говорите на живо с някой от консултантите на bumstock!

1. записване на данните

След поставена всяка поръчка, дати на доставка се запазват за бъдеща употреба. Сметката е открита към команда, преглед на състоянието му в реално време, дата на доставка е създадена, ако и когато поръчката е доставена, както и други подробности.

Поставянето на поръчката

За да поръчате избрания от Вас продукт, кликнете върху "Потвърждаване на поръчката".

Какво е предимството на онлайн поръчки?

Поръчки чрез   онлайн има няколко предимства:

1.1) Заповедта може да бъде регистрирана по всяко време, като се вземат, за да се регистрират;

1.2) Резервацията  автоматично изпращане на поръчката, ако имат статут "на склад";

1.3) Те са лесни за следване; при влизане в профила ви да проверите състоянието на всяка поръчка.

Поръчаната стока се доставя в цялата страна, като се използва методът на доставка, куриерска услуга DPD България.

Продуктите са в оригинални, неотворени кашони, сигурни  по време на транспортирането до доставката.

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА навсякъде в страната!

За всяка такса за обработка на поръчките е зареден пакет на стойност 8.65 лв с ДДС.

Когато го потвърждава заповедта представлява приемане на тези правила и условия bumstock.bg сайт и сте съгласни да плащат тази такса.

Таксата за обработка на пакета се начислява само веднъж, независимо от това колко пакети сте поръчали.

например 10 продукта  са платени само веднъж за всички таксата е 8.65 лв.

За допълнителна информация, моля свържете се с нас чрез:

Е-поща: office@bumstock.bg или телефон:

2. Дефиниции и термини

продавач – bumstock.bg

Купувач - естествен / юридическо лице или всяко юридическо лице, което е обект на членство и направи поръчка.

Клиент - физическо лице / юридическо лице, което притежава или придобива достъп до съдържание чрез всякакви средства за комуникация, предоставени от bumstock (електронни, телефон и т.н.) или въз основа на споразумение за използване на съществуващата между bumstock и това и това изисква създаването и използването на сметка.

Акаунт - раздел на сайта се състои от електронна поща и парола, която позволява на поръчката на клиента да се предава, че съдържа информация за клиент / купувач и купувача в историята на сайта (нареждания, фактури и т.н.).

Сайт – на bumstock.bg

Поръчка - електронен документ, който идва като форма на комуникация между продавач и купувач, купувачът изпраща на продавача чрез сайта, за намерението си да купуват стоки и услуги на сайта.

Стоки и услуги - всеки продукт или услуга, включително документи и услуги, посочени в заповедта, която ще бъде предоставена от продавача, купувачът, в резултат на договора.

Кампания - действия, за да изложи с търговска цел, краен брой стоки и / или услуги с ограничен състав и предварително определени за ограничен период от време, определен от продавача.

Договор - договора от разстояние е сключен между продавач и купувач, без едновременното физическо присъствие на продавача и купувача.

съдържание

• Цялата информация на сайта може да бъде посетена, гледа или по друг начин достъп чрез използване на електронно оборудване;

• на съдържанието на всяко електронно писмо, изпратено купувачи до продавача по електронен път и / или всякакви други средства за комуникация на разположение;

• всяка информация, с всякакви средства, от служител / работник на продавача, купувачът, в съответствие с информацията за контакт, посочена от него, или не;

• информация за стоките и / или услуги и / или тарифи от страна на продавача в рамките на определен период от време;

• информация за стоките и / или услуги и / или тарифи от страна на трети лица, с които продавачът е подписала споразумения за партньорство в определен период от време;

• данни върху продавача или други данни вътре в него.

Документ - тези правила и условия.

Бюлетин - означава информация периодично, само електронен или електронна поща (електронна поща, SMS) на стоки и услуги и / или промоции, провеждани от продавача в определен период от време, без никакви ангажименти от страна на продавача по отношение на информацията, съдържаща се в това.

Транзакция - събиране или изплащане на сума, получена от продажбата на имот и / или услуга, като bumstock, купувачите, използването на процесора на картата, договорени от продавача, независимо от метода на доставка.

Дълг Намаляването на печат - деноминирани в леи, платени от продавача упълномощен компанията поема операциите по събиране, транспортиране и оползотворяване / рециклиране на отпадъци от електрическо и електронно оборудване, както се изисква от законодателството.

Спецификации - подробности за стоки и услуги, както са посочени в описанието.

3.УСЛОВИЯ ЗА НАПРАВЕНИ ПОРЪЧКИ

3.1. Чрез подаване на поръчка на уебсайта, купувачът се съгласява формата на комуникация (телефон или електронна поща), че продавачът изпълнява своите бизнес операции.

3.2. Нотификациите, получени от купувача след поръчване служи като информация и не е приемане на поръчката. Това уведомление се извършва по електронен път (електронна поща) или по телефона.

3.3. За обосновани причини, продавачът си запазва правото да променя количеството стоки и / или услуги в ред. Продавачът ще обяви промяна на стоки и / или услуги, по  електронна поща или телефонен номер, предоставен от купувача, когато той е направил поръчката.

3.4. Поръчката е направена  между продавач и купувач при получаване от купувача на продавача, по електронна поща и / или SMS уведомяване за доставка на поръчката.

3.5. За да бъдат направени поръчките и регистрациите са на разположение  72 часа след регистрацията на поръчката от страна на купувача.

3.6. Документи и / или информация, предоставена от продавача, ще бъдат публични, на официалния сайт.

4. ПОЛИТИКА ЗА ПРОДАЖБА ОНЛАЙН

4.1. Достъпът за извършване на командата е позволено всеки клиент / купувач.

За обосновани причини bumstock си запазва правото да ограничи достъпа до клиент / купувач, за да направите поръчка и / или някои от начините на плащане, приети, ако считат при провеждането или дейностите на клиента / купувача на сайта, неговите действия може по никакъв начин да се засягат bumstock. И в двата случая на клиент / купувачът може да се обърне отдел клиенти на bumstock да бъдат информирани за причините, които са довели до мерките, посочени по-горе.

4.2. Комуникация с продавача може да се постигне, като взаимодейства с нея, публикуване на становища по стоките и / или услугите или комуникационни адресите, посочени в раздел "контакт" на сайта. Сайт, ще бъдат изключени от или игнорирани, мнения или жалби, които съдържат обиден или неуместен език. Продавачът е свободен да управлява информацията, получена без да се налага да донесе оправдание за това.

4.3. Ако необичайно висок обем на трафика идва от Интернет мрежата, bumstock си запазва правото да поиска клиенти / купувачи въведете ръчно тип подтвърждение код, за да се защити информацията от сайта.

4.4.bumstock на сайта може да публикува информация за стоки и / или услуги и / или промоции, практикувани от него или от всяка друга трета страна, с която bumstock е подписала споразумения за партньорство в определен период от време, в зависимост от запаса.

4.5. Всички цени на стоки и / или услуги на сайта са изразени в леи (RON) и включват T.V.A.

4.6. Онлайн плащане на продавача не е / не може да бъде държан отговорен за каквито и да било други разходи за сметка на купувача, включително, но не само такси за обмяна на валута, прилагани от банката издател на картата, за да го, ако валутата на издаването му RON различават. Отговорността за това действие носи само купувач.

4.7. Цялата информация се използва за описание на стоките и / или услуги, предлагани на място (казани / динамична / мултимедийни презентации / и т.н.) не е договорно задължение на продавача, който се използва изключително за презентация.

5. ПРЕХВЪРЛЯНЕ

Продавачът може да зададете и / или да възлага на трето лице за услуги, свързани с изпълнение на поръчките, информиране на купувача, а не непременно споразумението. Продавач винаги ще носи отговорност пред купувача за всички задължения, установени.

6. Индустриалната и правата върху интелектуалната собственост

6.1. Съдържание, както е определено в преамбюла, включително, но не само, лога, стилизирани, търговски символи, изображения, динамични изображения, текст и / или мултимедийно съдържание на този сайт, са изключителна собственост на bumstock.bg, то и запазени всички права да бъдат получени по този начин, пряко или косвено (чрез използване и / или публикуването).

6.2. клиент / купувач, който не е позволено да се копиране, разпространение, публикуване, трансфер на трети лица, промяна и / или променя по никакъв начин, използването на свързване на експозицията, включително всяко съдържание по някакъв друг контекст от оригинала умишлено bumstock, включително всяко съдържание извън обекта, премахване на знаците, обозначаващи bumstock авторските права над съдържанието и участие в прехвърляне, продажба, разпространение на материали, направени от възпроизвеждане, промяна или показвате това съдържание, освен ако не е с изричното писмено съгласие на bumstock.

6.3. Съдържанието на клиент / купувачът има и / или да получат достъп чрез всякакви средства, то е предмет на документа, ако съдържанието не е придружено от специално споразумение ползване е валиден, между bumstock и това без никаква гаранция по подразбиране или умишлено е предвидено в bumstock във връзка с това съдържание.

6.4. Клиентският / купувачът може да копирате, прехвърляне и / или използвате съдържанието само за лични или нетърговски цели, само ако те не са в противоречие с разпоредбите на документа.

6.5. Ако bumstock дава клиент / купувача правото да използва, както е описано в споразумението за отделна употреба, част от съдържанието, че клиент / купувачът има или получи достъп въз основа на този договор, това право се отнася само до това, или тези, съдържащи се в споразумението, само по време на съществуването си или тяхното съдържание на сайта или на определения в договора, при определени условия период, ако те не представляват договорно споразумение от bumstock за клиент / купувача или друго трето лице, което има / получат достъп до това съдържание се прехвърля с всякакви средства, които биха могли да бъдат или са повредени по някакъв начин от съдържанието по време или след потребителското споразумение.

6.6. Не съдържанието, предавано от клиента или на клиент с всякакви средства за комуникация (електронни, телефонни и т.н.), или тя е придобила чрез достъп, посещение и / или гледане не представлява договорно задължение от bumstock и / или служител / bumstock на служител, който медииран трансфер на съдържание, ако има такива, за съответното съдържание.

6.7. Забранено е използването на съдържание за цели, различни от тези по-долу не е изрично разрешено или потребителско споразумение, което придружава, ако има такъв.

7. ПОРЪЧКА

7.1. Клиентският / купувачът може да правите поръчки на сайта чрез добавяне на стоки и / или услуги, които искате да Вашата пазарска количка, ще завърши реда извършване на плащане по един от начините, изрично посочени. След като добавите в количката за пазаруване, добър и / или услуга е на разположение за покупка до степен, че има наличност на разположение за това. Добавянето добър / услуга за Вашата пазарска количка, без приключване на поръчката, не води до подаване на поръчка, без резервация по подразбиране автоматично добър / услуга.

7.2. С попълването на реда, купувачът се съгласява, че всички данни, предоставени от тях, необходими за покупката са точни, пълни и верни към момента на подаване на поръчката.

7.3. С попълването на реда, купувачът се съгласява, че продавачът може да се свърже с него чрез всички налични средства /, приети от продавача, в който и да е ситуация, в която е необходимо да се свържете с купувача.

7.4. Продавачът може да анулира поръчката, направена от купувача, след предварително уведомяване на купувача без по-нататъшно задължение на всяка страна срещу другата или никоя от страните не е била да поиска обезщетение в следните случаи:

7.4.1. отхвърляне от страна на банката, издала сделката купувач карта, онлайн плащане;

7.4.2. обезсили сделката с процесор карта съгласи bumstock в онлайн плащане;

7.4.3. данни, предоставени от клиента / купувача на сайта е непълна и / или неправилно;

7.5. Ако клиент / купувача да поиска оттеглянето на сътрудничеството в рамките на законовия срок за оттегляне на сътрудничество, ако се заплаща по реда, продавачът ще възстанови в рамките на 30 (treizecizile) дни след уведомяване на продавача от купувача за решението си оттегляне на сътрудничество.

7.5.1.платени поръчки карти онлайн - > реституция сметката, от която плащането е било извършено;

8. ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ

8.1. Информация от всякакъв вид, предоставена от купувача / клиент Продавачът остава собственост на продавача.

8.2. Не публично изявление, промоция, прессъобщение или всеки друг начин за разкриване на информация на трети лица, няма да бъдат направени от купувача / клиента по поръчка без предварително съгласие на продавача.

8.3.С включването в bumstock база данни клиент / купувач предлага своето изрично съгласие, в рамките на законодателството, за да се свърже с трети страни, партньори bumstock: Доставчиците на услуги, маркетинг и други доставчици на услуги; държавни агенции, правителствени или асоциации на застраховка, когато специфично законодателство предвижда това; други компании, които разработват съвместни програми bumstockpoate пазар предлагане на стоки и / или услуги, и т.н.

9. РЕКЛАМА

9.1. Bumstock бюлетини се изпращат чрез специализирани партньори и одобрени от bumstock. По този начин, те гарантират поверителността и сигурността на информацията.

9.2. Когато клиентът създава профил в сайта има възможност да изразят съгласието си да получавате бюлетини. Вариант на договора, издадена от клиента, може да бъде променяна по всяко време, като се свържете с bumstock в това отношение.

9.3.Отказването да получат бюлетини на клиента или на купувача може да се направи по всяко време с помощта на специален линк в бюлетина или се обаждат всеки телефонен номер:

024.110.264

10.ФАКТУРИРАНЕ - ПЛАЩАНЕ

10.1. Цените на стоките и услугите, показани на сайта включват T.V.A. bumstock.bg както се изисква от закона.

10.2. Цената, начина на плащане и датата на плащане, посочен във всяка поръчка. Продавачът ще издаде на купувача фактура за доставените стоки, задължение на купувача е да предостави цялата необходима информация фактура, както се изисква от закона.

10.3. Продавачът трябва да оповести фактура за поръчката, която съдържа стоки и / или услуги, продавани bumstock, с изключение на стоки и / или услуги, продавани от партньори bumstock, както и всички други плащания, свързани с поръчката, изключително в електронен формат чрез добавяне на фактура Профилът на купувач или по пощата с електронна поща, споменати от сметка на купувача.

10.4. За свързана коректна комуникация, за фактура, задълженията на купувача, поети за актуализиране, когато това е необходимо, профилът на данни и за достъп до информация и документи, свързани с всяка поръчка, съществуващ акаунт.

10.5. По този начин на комуникация, купувачът осъществите достъп до него, ще проведе запис на фактури, издадени bumstock и може да спаси и да архивирате своя страна по всяко време и по всякакъв начин той иска.

10.6. С изпращането на поръчката, купувачът се съгласява да получава сметки по електронен път, като ги добавите от bumstock сметка или чрез имейл на електронният адрес посочен в сметката.

10.7. Ако тази информация не е на разположение за повече от 48 (patruzecisiopt) часа по сметката, моля да ни отнесе въпроса до имейл адреса: office@bumstock.bg

11. Доставка на стоки

11.1. Продавачът се задължава да достави стоката в системата на доставка от врата до врата на купувача.

За всяка такса за обработка на поръчките е зареден пакет на стойност 8.65 лв с ДДС.

Когато те потвърди заповедта, вие приемате и условия termanii bumstock.bg сайт и сте съгласни да плащат тази такса.

Такса за обработка на пакета се начислява само веднъж, независимо от това колко пакети е, че команда.

например 10 парцели са платени само веднъж за всички пакети 8.65 лв.

Колко дълго може да се върне продукта?

Колко връщане транспорт?

Ако клиентът трябва да върне продукта / продуктите, поради различни причини (форма или цвят на продукта не е угодно на клиента), клиентът ще поемете преките разходи за връщане на стойност 22 лв!

Върни корабоплаването ще се извършва от един и същ агент / куриера, че е изпратена!

Агент / Courier DPD превъртите бързо БЪЛГАРИЯ, телефонен номер: 0 7001 7001

Не приемам пакети с помощта на други куриерски компании или парцели с пари в брой!

ЗАБЕЛЕЖКА:

Продуктите трябва да бъдат върнати в същото състояние, то е било доставено в оригиналната опаковка (се счита за част от продукта), с всички аксесоари и етикети непокътнати, без следи от действия (тиксо или друг лепенето на оригиналната опаковка); Продуктът не трябва да представи доказателства за употреба, в противен случай тя не приеме връщането!

12. ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ

12.1 Вашата поръчка могат да бъдат върнати в срок от 15 дни от датата на получаване.

12.2 Възстановяването се извършва в рамките на три работни дни от получаването на върнатите продукти.

12.3 Ако искате връщане продукти и сте избрали един от двата метода на плащане по-долу, за да го направят:

  • 1. Ако изберете плащане с кредитна карта чрез Pay Везни, трябва да се върнем към банковата си сметка сумата пари, платили, без такса за доставка.
  • 2. Ако изберете да платите с пари в брой, ще получите обратно сумата на парите в банковата си сметка, минус таксата за доставка.

Благодарим Ви, че избрахте bumstock.bg