за нас

   Bumstock предлага на търговците на дребно на достъп до широк спектър от стоки на едро на върха на пръстите си само с едно кликване на компютъра. Търговците на дребно с различни размери могат да пазаруват бързо и лесно, но не и преди да се сравняват оферти от няколко производители, които предоставят стоки на най-добрите цени. Bumstock предлага на производителите и купувачите много модерна взаимодействие за увеличаване на продажбите и разширяване на бизнеса с ajotorul обмен на стоки и информация в интернет.

    Въз основа на бизнеса във виртуална среда, се увеличават от година на година, с размер на до 10 пъти по-бързо от традиционните дребно. Bumstock е един от най-големите играчи в бизнеса бизнес-към-на модата, Във връзка ефективно с доставчици и купувачи на дребно в цялата страна. Ние помагаме на нашите клиенти, като осигурява една от платформата за електронна търговия с най-бързо растящите в цялата страна, с потребителски интерфейс, много проста и най-евтините начини за увеличаване на продажбите и увеличаване на покритието в България.

   В същото време, Bumstock предлага на своите клиенти нон-стоп неограничен достъп до богата колекция от дрехи и обувки на едро, така че те могат да пазаруват в съответствие с най-новите тенденции и най-добрите цени. Екипът Bumstock обещава винаги да подкрепя корпоративната философия на общата удовлетвореност на клиента. Компанията се стреми непрекъснато да се включи най-новите технологии и разработване на нови стратегии и характеристики, които предлагат всички наши клиенти най-добрите онлайн пазаруване опит е възможно.

    Нашата мисия е да ви помогне да развиете своя бизнес максимален потенциал. Откакто той прави първите си стъпки Bumstock беше посветена на иновациите в онлайн търговия на едро на модата и се култивира лични отношения с всеки клиент, който имах. Нашата визия е да се насърчи персонализирани отношения те са създадени, за да продължи да предоставя технологии и несравнимо обслужване, и се превърна в най-големият търговец на едро на облекло и обувки в нашата страна.

Защо да изберете продукти на едро?

Ако имате магазин в квартал на град или в добро разположение, вие определено ще искате да имате и продажба. Вашите клиенти са много взискателни и само за своите качествени продукти ще доведат за закупуването им. Ето защо, на склад в магазина, трябва първо да бъде по-разнообразен и по-широко, особено ако продуктите се продават регистрират обувки и облекло.

Освен това, цените, които те трябва да практикуват в магазина ви трябва да са малки, за да ги примами дори най-взискателните клиенти. Ето защо, закупуване на дрехи и обувки на едро от Bumstock става един от най-ефективните решения за съчетаване на качество и количество, тъй като може да се намери достатъчно запас за доставка, както и цените, които ще улеснят препродажба в перфектно състояние.

Защо едро и онлайн?

Вероятно знаете, най-известните складове на едро, където много търговци, които доставят на големите градове. Те практикуват някои големи проценти, но въпросът за качеството се случи. Bumstock предложи закупуване на дрехи на едро и обувки, които да бъдат доставени директно до вашата дестинация, тъй като тя вече е една стъпка по-близо до продажбата им на клиенти на вашия магазин. Bumstock продажба на дрехи и обувки преобрази физическите магазини и онлайн, и нашите клиенти могат да се възползват както на качеството и цените, които те предлагат голям потенциал за връщане!